Tryck "Enter" för att gå vidare till kommentarer

Pressgrannar

GRANNKÄRLEK
Granne kastade vatten – släckte balkongbrand
Kristianstadsbladet

STORT LASS
De avlivade minkarna har grävts ner på två olika platser på Jylland, dels i Holsterbro och dels i Viborg. Den statliga miljöstyrelsen har tidigare uppgett att massgravarna rymmer lite mer än 10 000 ton döda minkar.
Svenska Dagbladet

FORSKANDE HÄST
Julia Karls som forskar om världens mest sällsynta grundämne tillsammans med ponnyn Titan som är uppfödd av hennes make.
Hallands Nyheter

KLAR NACKDEL
Brist på bussar och trängsel
Helsingborgs Dagblad

RÖRLIGT SAMTAL
De engelska tidningarna har i decennier påpekat att Thatcher gärna sa att hon älskade att promenera i intervjuer, men att hon alltid behövde låna gummistövlar eller kängor om hon väl tvingades göra det.
Svenska Dagbladet

PURUNG 
Köp en hund som är registrerad i Svenska Kennelklubben. Då har du en dokumenterad bakgrund på din valp. Valpen ska levereras med registreringsbevis, köpeavtal och ett friskintyg utfärdat av veterinär som inte är äldre än 7 dagar.
Vi i villa

HÖGST BETYDELSEFULL
Det europeiska VM-kvalet i fotboll till slutspelet 2022 lottades i Zürich på måndagskvällen. Janne Andersson och hans högra arm Peter Wettergren följde lottningen i C Mores direktsändning.
Sydsvenskan

KLIMATSMART
En elbil som går mot strömmen
Folkbladet

TRÅKIG TON
Hur mottogs beskedet? – Det var tryckt stämning men vi hade en god dialog och höll en god ton. Vi är alla ledsna över detta.
Göteborgs Posten

DEBATTGLÄDJE   
Användningen av munskydd är ett annat exempel, enligt Marja-Liisa Keinänen, eftersom debatten om munskyddens effektivitet fortfarande debatteras.
Hallands Nyheter

FRI ÖVERSÄTTNING
Demokraten Leon Panetta, tidigare ordförande för CIA och försvarsminister, kallar Bidens beprövade utnämningar för ”bread and butter”. Men är kött och potatis verkligen vad amerikaner efterfrågar?
Dagens Nyheter